FINCA VALLDOSERA SYRAH

De color atractiu i brillant, s’elabora amb Syrah, una varietat de raïm perfectament adaptada al Massís del Garraf.

S’ha buscat elaborar un vi amb presència a boca, però al mateix temps que mantingui la frescor, la delicadesa i l’elegància que li aporta el terrer del Massís del Garraf.

 

Viticultura
Prové d’una parcel·la (1 Ha en total). El sòl calcari, pedregós i discontinu, és una combinació d’argilós i arenós amb graves. Selecció de les grapes a la vinya. Baixa producció 4000 kg/Ha.

Enologia
El raïm es macera durant 6 hores i només s’aprofita el most obtingut del sagnat. El vi ha estat guardat en dipòsit d’acer inoxidable fins a la seva estabilització i embotellat.

Nota de tast
Vi rosat, amb un color vermell atractiu i brillant. A la nas apareixen aromes a fruits vermells madurs. A boca té un bon equilibri entre alcohol i acidesa, un vi amb cos, però fresc a la vegada. És sedós, rodó, amb un bon pas i final agradable.

Origen: Massís del Garraf
Varietats: Syrah
Producció total: 300 caixes (12 bot.)
Alcohol: Alc. 13,0 % vol.

productes relacionats