Cava Brut Nature monovarietal, elaborat exclusivament amb raïm Subirat Parent, una varietat que, després de més de 10 anys de criança, revela tota la seva complexitat i elegància. Aquesta varietat, delicada però altament valorada, troba al Massís del Garraf les condicions ideals per al seu creixement. Les terres càlides i les brises marines d’aquesta zona permeten que el Subirat Parent expressi tot el seu potencial, aportant una increïble riquesa d’aromes subtils i sabors profunds. Cada copa de cava reflecteix el caràcter únic d’aquest raïm, amb una combinació perfecta de frescor i complexitat que el fa absolutament inconfusible.
Viticultura
Aquest cava procedeix de tres parcel·les diferents. Un total de 1.5 hectàrees amb una baixa producció, 4.000 kg/hectàrea. El sòl és principalment argilós-calcari.
Enologia
El raïm es macera durant 12 hores, per a una millor extracció de les delicades aromes. Posteriorment el raïm és premsat. La fermentació alcohòlica es produeix durant 15-18 dies en dipòsits d’ acer inoxidable a 16 ° C. Posteriorment té lloc el tiratge, seguit de la segona fermentació i criança mínima en ampolla de 10 anys. El degollament és l’última etapa del procés. No s’ afegeix licor d’ expedició.
Nota de tast
Cava Brut Nature monovarietal elaborat amb el raïm Subirat Parent. Té un color intens, groc daurat. En nas mostra el seu caràcter mediterrani, és complex i ric en aromes. Les aromes recorden flors, fruita madura, albercoc, mel, brioixeria i torrats. Molt ampli i directe al paladar, amb unes bombolles petites, molt fines i agradables, sec en boca, perfecte equilibri i molt persistent.
Origen: D.O.Cava
Varietats: Subirat Parent
Producció total: 400 caixes (12 bot.)
Alcohol: Alc. 11,5 % vol.
FINCA VALLDOSERA, S.A
Masia Les Garrigues
Urbanització Can Trabal
08734 Olérdola
(Alt Penedés) Barcelona
938 143 047
VISITES ENOTURÍSTIQUES
HORARI
Dilluns a divendres:
de 9:00 a 13:00 h
de 15:00 a 17:00 h