La singularitat del massís del Garraf imprimeix un caràcter molt mediterrani a aquest cava elaborat exclusivament amb la varietat de raïm de Monastrell.
Color rosa salmó elegant. bombolles abundants i deliciosament agradables. Les aromes recorden fruits vermells madurs, notes de cítrics i herbes mediterrànies.
Viticultura
Aquest cava procedeix de dues parcel·les amb característiques d’altitud, orientació, sòl i microclimàtiques diferenciades, que aporten més complexitat al cava.
Enologia
El raïm es macer durant 4 hores abans del seu premsat. El most ferment a temperatura controlada i es va guardar el vi en un dipòsit d’ inoxidable fins a principis de primavera. A finals de març es realitza el tiratge, seguit de la segona fermentació en ampolla una criança mínima en ampolla de 40 mesos. Després, té lloc el remogut per separar els sediments del cava. El degollament és l’última etapa del procés. És un cava natural, sense afegir licor d’expedició.
Nota de tast
Ofereix delicats aromes a fruits vermells i un cert caràcter mineral. El llarg envelliment aporta complexitat a aquest cava que li dona aromes a brioix. Les bombolles són petites, agradables al paladar i persistents. En boca és directe i viu, amb una textura suau i bon equilibri al paladar.
Origen: Massís del Garraf
Varietats: Monastrell
Producció total: 300 caixes (12 bot.)
Alcohol: Alc. 11,5 % vol.
FINCA VALLDOSERA, S.A
Masia Les Garrigues
Urbanització Can Trabal
08734 Olérdola
(Alt Penedés) Barcelona
938 143 047
VISITES ENOTURÍSTIQUES
HORARI
Dilluns a divendres:
de 9:00 a 13:00 h
de 15:00 a 17:00 h