Cupatge de les varietats típiques del cava, juntament amb un petit percentatge de Subirat Parent, que li aporta complexitat i rodonesa. Criat durant més de 60 mesos.
Viticultura
Aquest cava procedeix de cinc parcel·les diferents. El tipus de sòl és principalment llimós-argilós.
Enologia
Cada varietat es va elaborar per separat, un cop fermentat es va fer el cupatge. Al març es realitza el tiratge, seguit de la segona fermentació en ampolla una criança mínima en ampolla de 60 mesos.
Després, té lloc el remogut per separar els sediments del cava. El degollament és l’última etapa del procés. És un cava natural, no s’hi afegeix licor d’expedició.
Nota de tast
Ofereix aroma de brioix, nous fumades i fruites blanques variades. bombolles petites i persistents, una textura suau i bon equilibri en boca.
Origen: Massís del Garraf
Varietats: 35% Xarel·lo, 30% Macabeu, 20% Parellada 10% Chardonnay, 5% Subirat Parent
Producció total: 3000 caixes (12 bot.)
Alcohol: Alc. 11,5 % vol.
FINCA VALLDOSERA, S.A
Masia Les Garrigues
Urbanització Can Trabal
08734 Olérdola
(Alt Penedés) Barcelona
938 143 047
VISITES ENOTURÍSTIQUES
HORARI
Dilluns a divendres:
de 9:00 a 13:00 h
de 15:00 a 17:00 h