SOBRE NOSALTRES

 

Finca valldosera historia

Més de 30 anys elaborant vins al Garraf

Enric Valldosera, a l’any 1980, va decidir crear els seus propis vins i caves, partint de la singularitat que oferien les seves vinyes.

La bodega està situada en una de les masies més antigues del Penedès (s.XV), en el municipi d’Olèrdola, en un entorn de gran valor paisatgístic, on el cultiu de la vinya es barreja amb frondosos boscos.

L’any 2000 s’inicia una nova etapa a Finca Valldosera, una nova filosofia i un nou concepte en la elaboració dels vins. L’aposta gira entorn a l’elaboració de vins de qualitat i amb la tipicitat que li imprimeix el Massís del Garraf. Per fer-ho es potencien les varietats autòctones, vinificant per separat cadascun dels terrers que configuren la Finca, per obtenir, d’aquesta manera, vins amb personalitat, que emmagatzemin i mostrin la singularitat de les nostres vinyes i el terrer del Massís del Garraf.

Actualment la masia es troba rehabilitada i equipada per tal d’elaborar vins i caves, compartint la tradició i les tècniques enològiques més modernes.

FINCA VALLDOSERA disposa del Certificat del Sistema de Quailitat segons UNE EN ISO 9001:2008, per a l'activitat de “Elaboración, Crianza y Comercialización de vinos y cavas de nuestros viñedos” emès per TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing S.A.

 

PDF fileDescarregar fitxa PDF