PRODUCTES


La nostra missió és elaborar vins i caves de gran qualitat de les nostres pròpies vinyes, i que siguin reconeguts mundialment. Treballem per a ser el referent en vins, del Massís del Garraf. Tot un compromís per a elaborar vins que siguin l’expressió d’un territori singular i únic.

vinos jovenes

ELS NOSTRES JOVES

Elaborats amb el màxim respecte a las varietats de raïm i amb la mínima intervenció en bodega, per a imprimir en els nostres vins joves el terrer del Garraf.  És tracta de vins amb cert cos i estructura, però molt agradables de beure.
Llegir més...

   
vinos jovenes

VINS SINGULARS

Dels raïms seleccionats de les nostres millors vinyes elaborem els nostres vins singulars. Creiem i treballem per a que els nostres vins siguin el reflex del Massís del Garraf. Busquem vins amb caràcter que ens mostrin la mineralitat del territori, el caràcter mediterrani i el frescor que aporta el microclima especial que hi ha a la Finca Valldosera.
Llegir més...

   
vinos jovenes

ELS NOSTRES CAVES

La climatologia del Garraf, el baix rendiment de les nostres vinyes, la cura durant tot el procés d’elaboració i les llargues criances, doten als nostres caves de caràcter i personalitat..
Llegir més ...