PREGUNTES MES FREQÜENTS


Què passa si es trenca alguna ampolla pel el camí?
Si al rebre la comanda detecta alguna caixa humida o sospita que es pot haver trencat alguna ampolla, no accepti la comanda, i posis en contacte amb nosaltres per que gestionem la incidència.

 He de pagar alguna cosa a l’empresa de transport?
El transport està inclòs en el preu total de la comanda. Vostè no ha de pagar res al transportista.

 A quines zones servim?
A Espanya, servim a tot el territori peninsular, Illes Balears i Illes Canàries.

 Quant trigarà en arribar la meva comanda?
A España, les comandes amb destinacions peninsulars triguen entre 2 i 3 dies hàbils en ser entregades, entre 3 y 4 dies els enviaments a Balears, i fins a 12 dies si la seva destinació són les Illes Canàries (varia en funció de la illa de destinació).

Si necessita algun tipus de servei urgent, o que la seva comanda sigui entregada en alguna data concreta, contacti amb nosaltres.

Quins mitjans de pagament puc utilitzar?
Les comandes es poden pagar amb targeta (VISA, Mastercard) o PayPal.


Puc rebre la comanda en una altra adreça que no sigui el meu domicili?
Per descomptat. Si vostè no ha d’estar a casa, pot fer-se portar la seva comanda a l’adreça que desitgi. Durant el procés de compra trobarà la opció de fer arribar el seu paquet a una altre adreça que no sigui la seva.

Què passa si no estic a casa quan porten el paquet?
Les comandes seran enviades a través de l’empresa de transport contractada per Finca Valldosera. Si vostè no es troba en el domicili concertat en el moment del lliurament, l’empresa de transport contactarà amb vostè per a concertar una nova cita.

Estan les despeses d’enviament incloses en el preu?
No, les despeses d’enviament es calcularan quan tingui tots els seus productes a la seva cistella de la compra. 


Donaran les meves dades personals a altres empreses?
No, mai. Finca Valldosera es compromet a no donar les seves dades personals a cap altre empresa. Pot estar completament segur de que les seves dades personals no seran utilitzades per ningú més.  Si en aquests moments te alguna pregunta sobre Finca Valldosera, no dubti en fer-nos-la  arribar a l’adreça de correu marketing@fincavalldosera.com, i li respondrem amb molt de gust.